Butoni din argint personalizati cu monograma din aur 14K
Butoni din argint personalizati cu monograma din aur 14K
750,00 lei1.650,00 lei Select options

Butoni din argint personalizati cu monograma din aur 14K

Pret: 750lei

Cod produs: 0671

750,00 lei1.650,00 lei

Butoni din argint personalizati cu monograma din aur 14K

Lucrate manual

Lucrate manual

Butoni din argint personalizati cu monograma din aur 14K

Aceşti butoni din argint personalizati cu monograma din aur 14K sunt realizaţi manual si sunt acesorii masculine preţioase, cu adevărat unice. Cele două litere au fost stilizate si traforate manual în aur 585, apoi au fost sudate in cadranul butonilor.  Literele si muchiile butonilor de camasa au fost evidenţiate de un luciu puternic, contrastând cu finisajul antichizat al fundalului. Butonii sunt masivi (nu sunt goi pe dinăuntru). Mecanismul acestor butoni de cămașă este batant, pentru o mai usoara manipulare a bijuteriilor in momentul accesorizarii camasii.

Accesoriile sunt disponibile la comandă și le putem realiza cu initialele numelui dumneavoastră sau al persoanei căreia doriţi să îi faceţi cadou. Desenand litere stilizate, butonii dumneavoastra vor fi cu adevarat unici. Trebuie doar să ne contactaţi pentru a stabili toate detaliile de execuţie ale accesoriilor dumneavoastră. Fiind accesorii lucrate manual, pot să difere într-o oarecare măsură fata de modelul din imagine. Termenul de execuţie se va comunica în funcţie de momentul comenzii. 

Acesti butoni de camasa se pot realiza cu literele din aur 14K, 18K sau integral din argint 925. Pentru imaginile publicate pentru acest produs s-a folosit argint 925 si aur 14K. Acest model poate fi personalizat si cu cate o litera distincta pe un un buton si o alta litera pe celalalt. De asemenea, daca preferati forma rotunda sau o alta forma de butoni la care nu ne-am gandit, puteti sa ne spuneti acest lucru si noi vom realiza butonii in forma dorita de dumneavoastra.

Butonii vor purta marca Autorităţii Naţionale de Protecţie a Consumatorului şi marca de titlu 925 (marca metalului preţios predominant, conform legislaţiei în vigoare) și vor fi însoţiţi de certificat de autenticitate. Se livrează în cutiuţă specială pentru butoni, ambalaj care va fi inclus în preţul articolului.

Această pereche de butoni este o creaţie THEjeweller şi este manufacturată în atelierul nostru, din argint și aur de cea mai bună calitate.

Dimensiuni butoni din argint personalizati cu monograma din aur 14K

  • 15 x 15 mm x 2,3 mm grosime

Gramaj total: aprox. 15 g, din care aprox. 0,94 g aur 585 (14K)

Informații suplimentare

Culori

Argintiu, Auriu

Recomandări speciale de depozitare, păstrare şi întreţinere:

Bijuteriile THEjeweller din argint 925 sunt realizate manual, din argint de cea mai buna calitate. Cu toate acestea, în contact cu sulful din aer sau cu umezeala, argintul trece printr-un proces natural de corodare, în urma căruia se înnegreşte. Pentru prevenirea acestui fenomen vă recomandăm ca între utilizări, să păstraţi bijuteria în pungă de plastic închisă ermetic (ziplock), astfel încât să fie ferită de expunerea îndelungată la umiditate, la razele solare şi la alţi factori exteriori care ar putea să o deterioreze. În acest fel, veţi păstra pentru mult timp strălucirea bijuteriei dumneavoastră din argint 925. Este foarte important să depozitaţi bijuteriile pe categorii (evitaţi amestecarea bijuteriilor cu perle sau pietre (semi)preţioase cu obiecte corozive sau amestecarea argintului cu alte bijuterii placate sau din aliaj comun). Pentru curăţarea şi întreţinerea bijuteriilor THEjeweller din argint 925 vă recomandăm produsele dedicate curăţării argintului, comercializate de magazinele specializate.

Material

Argint 925, Aur 14k, Argint 925, Aur 18k, Argint 925

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adauga o recenzie “Butoni din argint personalizati cu monograma din aur 14K”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *