Butoni din argint cu aur 18K si safir
Butoni din argint cu aur 18K si safir
980,00 lei1.690,00 lei Select options

Butoni din argint cu aur 18K si safir

Pret: 980lei

Cod produs: 0672

980,00 lei1.690,00 lei

Butoni din argint personalizati cu monograma din aur 14K

Lucrate manual

Lucrate manual

Butoni din argint cu aur 18K si safir

Aceşti butoni din argint cu aur 18K si safir sunt realizaţi manual si sunt acesorii masculine preţioase, cu adevărat unice. Cele doua safire delicate si-au gasit culcus pretios in monturi clasice de aur 750 (18k). Montura speciala din aur pune in evidenta stralucirea si culoarea de un albastru intens a pietrelor.  Muchiile laterale si monturile din aur au fost evidenţiate de un luciu puternic, contrastând cu finisajul satinat al al muchiilor frontale. Stralucirea pietrelor este pusa in evidenta si prin tehnica de matuire realizata manual din jurul monturilor din aur. Butonii sunt masivi (nu sunt goi pe dinăuntru) si unici prin design si prin manufactura manuala care se evidentiaza fata de piesele de serie. Mecanismul acestor butoni de cămașă este batant, pentru o mai usoara manipulare a bijuteriilor in momentul accesorizarii camasii.

Accesoriile sunt disponibile la comandă și le putem realiza cu diferite pietre pretioase sau semipretioase sau cu cristale, la cererea dumneavoastra. De asemenea, montura poate fi realizata din aur 14K sau integral din argint 925. Trebuie doar să ne contactaţi pentru a stabili toate detaliile de execuţie ale accesoriilor dumneavoastră. Fiind accesorii lucrate manual, pot să difere într-o oarecare măsură fata de modelul din imagine. De asemenea, pietrele folosite fiind naturale, dimensiunile lor pot sa difere intr-o mica masura. Termenul de execuţie se va comunica în funcţie de momentul comenzii. 

Pentru imaginile publicate pentru acest produs s-a folosit argint 925, aur 18K si safire albastre. Daca preferati forma rotunda sau o alta forma de butoni la care nu ne-am gandit, puteti sa ne spuneti acest lucru si noi vom realiza butonii in forma dorita de dumneavoastra.

Butonii vor purta marca Autorităţii Naţionale de Protecţie a Consumatorului şi marca de titlu 925 (marca metalului preţios predominant, conform legislaţiei în vigoare) și vor fi însoţiţi de certificat de autenticitate. Se livrează în cutiuţă specială pentru butoni, ambalaj care va fi inclus în preţul articolului.

Această pereche de butoni este o creaţie THEjeweller şi este manufacturată în atelierul nostru, din argint și aur de cea mai bună calitate.

Dimensiuni butoni din argint cu aur 18K si safir:

  • 15 x 15 mm x 2,3 mm grosime
  • Safire: diametrul 2,80 mm taietura rotunda, carataj 0,10 ct, fara incluziuni vizibile

Gramaj total: aprox. 15 g, din care aprox. 0,50 g aur 750 (18K)

Informații suplimentare

Culori

Argintiu, Auriu

Recomandări speciale de depozitare, păstrare şi întreţinere:

Bijuteriile THEjeweller din argint 925 sunt realizate manual, din argint de cea mai buna calitate. Cu toate acestea, în contact cu sulful din aer sau cu umezeala, argintul trece printr-un proces natural de corodare, în urma căruia se înnegreşte. Pentru prevenirea acestui fenomen vă recomandăm ca între utilizări, să păstraţi bijuteria în pungă de plastic închisă ermetic (ziplock), astfel încât să fie ferită de expunerea îndelungată la umiditate, la razele solare şi la alţi factori exteriori care ar putea să o deterioreze. În acest fel, veţi păstra pentru mult timp strălucirea bijuteriei dumneavoastră din argint 925. Este foarte important să depozitaţi bijuteriile pe categorii (evitaţi amestecarea bijuteriilor cu perle sau pietre (semi)preţioase cu obiecte corozive sau amestecarea argintului cu alte bijuterii placate sau din aliaj comun). Pentru curăţarea şi întreţinerea bijuteriilor THEjeweller din argint 925 vă recomandăm produsele dedicate curăţării argintului, comercializate de magazinele specializate.

Material

Argint 925, Aur 14k, Argint 925, Aur 18k, Argint 925

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adauga o recenzie “Butoni din argint cu aur 18K si safir”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *