Cercei din argint cu safire albe
Cercei din argint cu safire albe
420,00 lei2.530,00 lei Select options

Cercei din argint cu safire albe

Pret: 420lei

Cod produs: 0673

420,00 lei2.530,00 lei

Cercei din argint cu safire albe

Lucrate manual

Lucrate manual

Cercei din argint cu safire albe

Aceşti cercei din argint cu safire albe sunt realizaţi manual si reprezintă acesorii feminine preţioase, cu adevărat unice. Cerceii sunt realizati sub forma de cupe mari, cu diametrul de 2 cm. In mijlocul cupe au fost montate safire albe in muntura clasica. Muchiile cerceilor, precm si cele ale monturilor au fost evidenţiate de un luciu puternic, contrastând cu finisajul satinat manual al interiorului cupelor.  Cerceii sunt usori si au fost realizati cu prindere pe surub cu futuras pentru o mai buna fixare pe lobul urechii.

Accesoriile sunt disponibile la comandă și le putem realiza si cu alte pietre pretioase sau semipretioase, precum si cu cristale. Manufactura da bijuteriilor realizate manual acel aer distinct care va atrage toate privirile asupra dumneavoastra. Cerceii dumneavoastra vor fi cu adevarat unici. Trebuie doar să ne contactaţi pentru a stabili toate detaliile de execuţie ale accesoriilor dumneavoastră. Fiind accesorii lucrate manual, pot să difere într-o mică măsură de modelul din imagine. Termenul de execuţie se va comunica în funcţie de momentul comenzii. 

Acesti cercei din argint cu safire albe se pot realiza din aur 14K, 18K sau integral din argint 925. Pentru imaginile publicate pentru acest produs s-a folosit argint 925.

Butonii vor purta marca Autorităţii Naţionale de Protecţie a Consumatorului şi marca de titlu 925  și vor fi însoţiţi de certificat de autenticitate. Se livrează în cutiuţă specială pentru butoni, ambalaj care va fi inclus în preţul articolului.

Această pereche de butoni este o creaţie THEjeweller şi este manufacturată în atelierul nostru, din aliaje de cea mai bună calitate.

Dimensiuni cercei din argint cu safire albe:

  • 20 x 20 mm x 0,8 mm grosime
  • Safire: diametrul 2,80 mm taietura rotunda, carataj 0,10 ct, fara incluziuni vizibile

Gramaj total: aprox. 3,40 g

Informații suplimentare

Culori

Argintiu

Recomandări speciale de depozitare, păstrare şi întreţinere:

Bijuteriile THEjeweller din argint 925 sunt realizate manual, din argint de cea mai buna calitate. Cu toate acestea, în contact cu sulful din aer sau cu umezeala, argintul trece printr-un proces natural de corodare, în urma căruia se înnegreşte. Pentru prevenirea acestui fenomen vă recomandăm ca între utilizări, să păstraţi bijuteria în pungă de plastic închisă ermetic (ziplock), astfel încât să fie ferită de expunerea îndelungată la umiditate, la razele solare şi la alţi factori exteriori care ar putea să o deterioreze. În acest fel, veţi păstra pentru mult timp strălucirea bijuteriei dumneavoastră din argint 925. Este foarte important să depozitaţi bijuteriile pe categorii (evitaţi amestecarea bijuteriilor cu perle sau pietre (semi)preţioase cu obiecte corozive sau amestecarea argintului cu alte bijuterii placate sau din aliaj comun). Pentru curăţarea şi întreţinerea bijuteriilor THEjeweller din argint 925 vă recomandăm produsele dedicate curăţării argintului, comercializate de magazinele specializate.

Material

Argint 925, Aur 14k, Aur 18K

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adauga o recenzie “Cercei din argint cu safire albe”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *