Verighete din aur 18k cu diamant
Verighete din aur 18k cu diamant
2.350,00 lei13.400,00 lei Select options

Verighete din aur 18k cu diamant

Pret: 2350lei

Cod produs: 0674

2.350,00 lei13.400,00 lei

Verighete din aur 18k cu diamantt

Lucrate manual

Lucrate manual

Verighete din aur 18k cu diamant

Verighetele reprezintă simbolul dragostei care durează o viaţă. În mod tradiţional, verighetele sunt realizate dintr-o singura bandă de metal preţios – inel fără început și fără sfârșit – simbolizând uniunea celor doi tineri căsătoriţi.

Această pereche de verighete din aur 18k cu diamant realizate în atelierul THEjeweller sunt unice, atât prin model, cât și prin tehnica realizării lor, nefiind turnate, ci lucrate dintr-o singura bandă de metal preţios. Latimea si grosimea acestor verighete unice sunt inegale. Drept urmare, fiecare pereche de verighete realizate in atelier este unica.

Verighetele se pot realiza la comandă. Trebuie doar să ne contactaţi pentru a stabili toate detaliile de execuţie ale verighetelor dumneavoastră. Fiind bijuterii lucrate manual, pot să difere într-o mică măsură de modelul din imagine. Termenul de execuţie se va comunica în funcţie de momentul comenzii.

Dimensiuni verighete din aur 18k cu diamant:

  • Lăţime: 8-9 mm
  • Grosime: 2,7 mm

Gramaj total verighete din argint masiv (per pereche): aprox. 20 g

Verighetele sunt livrate în cutie specială pentru verighete.

Pentru măsura corectă a verighetelor dumneavoastră, vă rugăm să consultaţi diagrama de masuri.

Fiecare bijuterie THEjeweller are o poveste. Aflaţi modul de realizare al acestor verighete din aur 18K aici.

 

Informații suplimentare

Recomandări speciale de depozitare şi păstrare:

Bijuteriile THEjeweller sunt realizate manual, din aliaje legale de cea mai buna calitate. Cu toate acestea, în contact cu sulful din aer, cu parfumul, cu detergentii, aurul poate capata pete maronii sau isi poate pierde stralucirea. Pentru prevenirea acestor fenomene vă recomandăm ca între utilizări, să păstraţi bijuteria în pungă de plastic închisă ermetic (ziplock), astfel încât să fie ferită de expunerea îndelungată la umiditate, la razele solare şi la alţi factori exteriori care ar putea să o deterioreze. În acest fel, veţi păstra pentru mult timp strălucirea bijuteriei dumneavoastră din aur 750. Este foarte important să depozitaţi bijuteriile pe categorii (evitaţi amestecarea bijuteriilor cu perle sau pietre (semi)preţioase cu obiecte corozive sau amestecarea argintului cu alte bijuterii placate sau din aliaj comun). Pentru curăţarea şi întreţinerea bijuteriilor THEjeweller vă recomandăm produsele dedicate curăţării aurului, comercializate de magazinele specializate.

Material

Argint 925, Aur 14k, Aur 18k

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adauga o recenzie “Verighete din aur 18k cu diamant”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *