Verighete din argint RAW RINGS
Verighete din argint RAW RINGS
890,00 lei6.500,00 lei Select options

Verighete din argint RAW RINGS

Pret: 890lei

Cod produs: 0675

890,00 lei6.500,00 lei

Verighete din argint RAW RINGSNG

Lucrate manual

Lucrate manual

Verighete din argint masiv RAW RINGS

Verighetele reprezintă simbolul dragostei care durează o viaţă. În mod tradiţional, verighetele sunt realizate dintr-o singura bandă de metal preţios – inel fără început și fără sfârșit – simbolizând uniunea celor doi tineri căsătoriţi.

Această pereche de verighete din argint masiv RAW RINGS realizate în atelierul THEjeweller sunt unice, atât prin model, cât și prin tehnica realizării lor, nefiind turnate, ci lucrate dintr-o singura bandă de metal preţios. Finisajul brut a fost realiza exclusiv manual, obtinand un efect estetic inedit.

Verighetele se pot realiza la comandă. Trebuie doar să ne contactaţi pentru a stabili toate detaliile de execuţie ale verighetelor dumneavoastră. Fiind bijuterii lucrate manual, pot să difere într-o mică măsură de modelul din imagine. Termenul de execuţie se va comunica în funcţie de momentul comenzii.

Pentru realizarea verighetelor din imagini s-a folosit argint 925.

Dimensiuni verighete din argint masiv RAW RINGS:

  • Lăţime verighete: 6 mm
  • Grosime: 1,5 mm

Gramaj total verighete din argint masiv (per pereche): aprox. 10,32 g

Verighetele sunt livrate în cutie specială pentru verighete.

Pentru măsura corectă a verighetelor dumneavoastră, vă rugăm să consultaţi diagrama de masuri.

Informații suplimentare

Recomandări speciale de depozitare şi păstrare:

Bijuteriile THEjeweller din argint 925 sunt realizate manual, din argint de cea mai buna calitate. Cu toate acestea, în contact cu sulful din aer sau cu umezeala, argintul trece printr-un proces natural de corodare, în urma căruia se înnegreşte. Pentru prevenirea acestui fenomen vă recomandăm ca între utilizări, să păstraţi bijuteria în pungă de plastic închisă ermetic (ziplock), astfel încât să fie ferită de expunerea îndelungată la umiditate, la razele solare şi la alţi factori exteriori care ar putea să o deterioreze. În acest fel, veţi păstra pentru mult timp strălucirea bijuteriei dumneavoastră din argint 925. Este foarte important să depozitaţi bijuteriile pe categorii (evitaţi amestecarea bijuteriilor cu perle sau pietre (semi)preţioase cu obiecte corozive sau amestecarea argintului cu alte bijuterii placate sau din aliaj comun). Pentru curăţarea şi întreţinerea bijuteriilor THEjeweller din argint 925 vă recomandăm produsele dedicate curăţării argintului, comercializate de magazinele specializate.

Material

Argint 925, Aur 14k, Aur 18k

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adauga o recenzie “Verighete din argint RAW RINGS”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *