Butoni dreptunghiulari din argint personalizaţi cu litere din aur
980,00 lei1.190,00 lei Select options

Butoni dreptunghiulari din argint personalizaţi cu litere din aur

Pret: 980lei

Cod produs: 0601

980,00 lei1.190,00 lei

Butoni dreptunghiulari din argint personalizaţi cu litere din aur

Lucrate manual

Lucrate manual

Butoni dreptunghiulari din argint personalizaţi cu litere din aur

Butoni dreptunghiulari din argint personalizaţi cu litere din aur 14K, realizaţi manual, reprezintă acesorii masculine preţioase, cu adevărat unice. Cele două iniţiale au fost traforate manual în aur 585 și sudate pe suprafaţa butonilor. Finisajul suprafeţei butonilor este satinat, contrastând puternic cu muchiile, colţurile și literele lucioase. Butonii sunt masivi (nu sunt goi pe dinăuntru). Se închid cu mecanism batant şi au fost realizaţi manual în atelierul nostru.

Accesoriile sunt disponibile la comandă. Fiind accesorii lucrate manual, pot să difere într-o mică măsură de modelul din imagine. Pentru modele derivate, vă rugăm să ne contactaţi pentru a stabili toate detaliile de execuţie ale accesoriilor dumneavoastră. Dupa o discutie amanuntita, va vom realiza in prealabil o macheta personalizata pentru a vedea cum vor arata vizual literele sau simbolurile dorite. Abia dupa ce veti agrea propunerea noastra de design, vom trece la executia efectiva in metal pretios a butonilor de camasa comandati. Termenul de execuţie se va comunica în funcţie de momentul comenzii. Va rugam sa ne contactati pentru a stabili toate detaliile comenzii dumneavoastra.

Aspecte tehnice si de legalitate

Butonii vor purta marca Autorităţii Naţionale de Protecţie a Consumatorului, marca de titlu 925 (marca metalului preţios predominant, conform legislaţiei în vigoare) si marca de garantie a atelierului nostru. Totodata, butonii vor fi însoţiţi de un certificat de autenticitate. Daca faceti cadou butonii comandati in atelierul nostru, acest certificat poate fi personalizat cu numele persoanei careia intentionati sa ii daruiti. Acest serviciu nu implica alte costuri suplimentare. Butonii se livrează într-o cutiuţă deluxe, specială pentru butoni de camasa. Cutia este inclusă în preţul articolului. 

Această pereche de butoni de cămaşă este o creaţie THEjeweller şi este manufacturată în România, din argint și aur de cea mai bună calitate. Aliajele de aur sunt realizate in atelierul nostru din lingouri de aur fin certificate. Tocmai de aceea, puteti opta ca literele sau simbolurile dorite sa fie realizate din aur de 14K sau aur de 18K. In oricare dintre variantele alese, va garantam o executie ireprosabila si unica a bijuteriilor comandate in atelierul nostru.

Dimensiuni butoni dreptunghiulari din argint personalizaţi cu litere din aur:

  • 17 x 11 mm

Gramaj total: aprox. 10,24 g, din care aprox. 0,28 g aur 585 (14K)

Dimensiunile de mai sus sunt orientative si sunt dimensiunile standard pe care le consideram estetic adecvate. La cererea dumneavoastra, putem realiza butoni de camasa mai mici sau mai mari. Gramajele, de asemenea, sunt orientative. Gramajele bijuteriile dumneavoastra se va regasi pe factura fiscala finala, conform legislatiei in domeniul metalelor pretioase.

Forma butonilor poate fi optiunea dumneavoastra. Puteti alege o forma ovala sau rotunda sau… ne puteti propuneti dumneavoastra o forma interesanta si inedita.

Dacă doriţi să faceţi cadou o pereche de butoni realizaţi in atelierul THEjeweller vă oferim ambalarea GRATUITĂ pentru cadou.

Informații suplimentare

Culori

Argintiu, Auriu

Recomandări speciale de depozitare, păstrare şi întreţinere:

Bijuteriile THEjeweller din argint 925 sunt realizate manual, din argint de cea mai buna calitate. Cu toate acestea, în contact cu sulful din aer sau cu umezeala, argintul trece printr-un proces natural de corodare, în urma căruia se înnegreşte. Pentru prevenirea acestui fenomen vă recomandăm ca între utilizări, să păstraţi bijuteria în pungă de plastic închisă ermetic (ziplock), astfel încât să fie ferită de expunerea îndelungată la umiditate, la razele solare şi la alţi factori exteriori care ar putea să o deterioreze. În acest fel, veţi păstra pentru mult timp strălucirea bijuteriei dumneavoastră din argint 925. Este foarte important să depozitaţi bijuteriile pe categorii (evitaţi amestecarea bijuteriilor cu perle sau pietre (semi)preţioase cu obiecte corozive sau amestecarea argintului cu alte bijuterii placate sau din aliaj comun). Pentru curăţarea şi întreţinerea bijuteriilor THEjeweller din argint 925 vă recomandăm produsele dedicate curăţării argintului, comercializate de magazinele specializate.

Material

Argint 925, Aur 14k, Argint 925, Aur 18k

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adauga o recenzie “Butoni dreptunghiulari din argint personalizaţi cu litere din aur”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *