Butoni burgund din argint personalizati cu o litera
350,00 lei390,00 lei Select options

Butoni burgund din argint personalizati cu o litera

Pret: 350lei

Cod produs: 0665

350,00 lei390,00 lei

HYUNDAI, BIJUTERII DE AUTOR

Lucrate manual

Lucrate manual

Butoni burgund din argint personalizati cu o litera

O pereche de butoni burgund din argint personalizati cu o litera reprezintă un cadou perfect pentru orice bărbat atunci când pot accesoriza o ţinută cu papion, cravată sau lavalieră de aceeaşi nuanţă. Inițiala numelui scrisa cu un caracter stilizat confera întotdeauna un farmec aparte.

Personalizarea se realizează la comandă, cu litera dorita. Culorile şi design-ul pot fi alese, de asemenea, în funcţie de preferinţele dumneavoastră şi de vestimentaţia domnilor! Trimiteţi-ne iniţialele pe care le doriţi imprimate, împreună cu o poză a cravatei, paionului sau lavalierei, iar noi ne vom ocupa de realizarea impecabilă a butonilor dumneavoastră personalizaţi.

Butonii vor purta marca Autorităţii Naţionale de Protecţie a Consumatorului, marca de titlu 925 si marca de responsabilitate a atelierului nostru. Se livrează într-o cutiuţă specială pentru butoni, inclusă în preţul articolului, şi fiecare pereche va fi însoţită de un certificat de autenticitate, care, la solicitarea dumneavoastră, poate fi personalizat. Contactati-ne pentru detalii.

Dimensiuni butoni de cămaşă:

  • diametrul interior: 12 mm
  • diametrul exterior: 16,5 mm
  • cântăresc aprox. 9,03 g.

V-ar placea sa va personalizam butonii de camasa cu doua litere? Va invitam sa vizualizati si aceasta pereche de butoni burgund din argint 925, personalizati cu doua litere.

Informații suplimentare

Culori

Alb, Argintiu, Rosu, Visiniu

Recomandări speciale de depozitare şi păstrare:

Bijuteriile THEjeweller din argint 925 sunt realizate manual, din materiale de cea mai buna calitate. Cu toate acestea, în contact cu sulful din aer sau cu umezeala, metalele folosite pot trece printr-un proces natural de corodare, în urma căruia se pot înnegri. Pentru prevenirea acestui fenomen vă recomandăm ca între utilizări, să păstraţi bijuteria în pungă de plastic închisă ermetic (ziplock), astfel încât să fie ferită de expunerea îndelungată la umiditate, la razele solare şi la alţi factori exteriori care ar putea să o deterioreze. În acest fel, veţi păstra pentru mult timp strălucirea bijuteriei dumneavoastră realizată în atelierul THEjeweller. Este foarte important să depozitaţi bijuteriile pe categorii: evitaţi amestecarea bijuteriilor cu perle sau pietre (semi)preţioase cu obiecte corozive sau amestecarea argintului cu alte bijuterii placate sau din aliaj comun. Pentru curăţarea şi întreţinerea bijuteriilor THEjeweller din argint 925 vă recomandăm produsele dedicate curăţării argintului, comercializate de magazinele specializate.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adauga o recenzie “Butoni burgund din argint personalizati cu o litera”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *