Butoni din argint personalizaţi Cel mai bun tată – Cel mai bun soţ
100.00lei300.00lei Select options

Butoni din argint personalizaţi Cel mai bun tată – Cel mai bun soţ

Pret: 100lei

Cod produs: 0550

100.00lei300.00lei

BIJUTERII DE AUTOR

Golește
Lucrate manual

Lucrate manual

Butoni din argint personalizaţi Cel mai bun tată – Cel mai bun soţ

Ce cadou poate fi mai frumos dacă vine din partea soţiei şi a fiicei? O pereche de butoni din argint personalizaţi Cel mai bun tată – Cel mai bun soţ îi va arăta preţuirea pe care i-o purtaţi unui bărbat deosebit.

Personalizarea se realizează la comandă, cu orice mesaj trăznit care vă trece prin minte, dar si in culorile alese de dumneavoastra, astfel incat sa se asorteze cu vestimentaţia domnilor. Contactaţi-ne şi vom răspunde prompt cerinţelor dumneavoastră.

Butonii de cămaşă se livrează într-o cutiuţă specială pentru butoni, inclusă în preţul articolului. Butonii vor purta marca Autorităţii Naţionale de Protecţie a Consumatorului şi marca de titlu 925. Fiecare pereche va fi însoţită de un certificat de autenticitate, care, la solicitarea dumneavoastră, poate fi personalizat.

De asemenea, dacă intenţionaţi să faceţi cadou această pereche de butoni personalizaţi, trebuie doar să ne comunicaţi acest lucru, iar noi vom include in coletul dumneavoastră kit-ul nostru gratuit pentru cadouri.

Dimensiuni butoni din argint personalizaţi Cel mai bun tată – Cel mai bun soţ:

Argint 925 (toate variantele, cu sau fara placare):

  • Diametrul exterior: 16,5 mm
  • Diametrul interior (suprafaţa personalizată): 12 mm

Metal comun placat cu rodiu:

  • Diametrul exterior: 18 mm
  • Diametrul interior (suprafaţa personalizată): 16 mm

Gramaj aprox. 9,03 g.

Observatie: Butonii din imagine sunt realizati din argint 925, cu diametrul de 16,5 mm. Selectati optiunea dumneavoastra privind materialul din care doriti sa va realizam butonii de camasa in sectiunea Material: metal comun placat cu rodiu, argint 925, argint 925 placat cu aur galben sau aur roz. Noi va vom realiza butonii conform optiunii dumneavoastra.

Informații suplimentare

Culori

Alb, Argintiu, Negru

Recomandări speciale de depozitare şi păstrare:

Bijuteriile THEjeweller din argint 925 sunt realizate manual, din materiale de cea mai buna calitate. Cu toate acestea, în contact cu sulful din aer sau cu umezeala, metalele folosite pot trece printr-un proces natural de corodare, în urma căruia se pot înnegri. Pentru prevenirea acestui fenomen vă recomandăm ca între utilizări, să păstraţi bijuteria în pungă de plastic închisă ermetic (ziplock), astfel încât să fie ferită de expunerea îndelungată la umiditate, la razele solare şi la alţi factori exteriori care ar putea să o deterioreze. În acest fel, veţi păstra pentru mult timp strălucirea bijuteriei dumneavoastră realizată în atelierul THEjeweller. Este foarte important să depozitaţi bijuteriile pe categorii: evitaţi amestecarea bijuteriilor cu perle sau pietre (semi)preţioase cu obiecte corozive sau amestecarea argintului cu alte bijuterii placate sau din aliaj comun. Pentru curăţarea şi întreţinerea bijuteriilor THEjeweller din argint 925 vă recomandăm produsele dedicate curăţării argintului, comercializate de magazinele specializate.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adauga o recenzie “Butoni din argint personalizaţi Cel mai bun tată – Cel mai bun soţ”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *