Butoni din argint personalizaţi cu iniţiale în limba rusă
65.00lei220.00lei Select options
Reduceri!

Butoni din argint personalizaţi cu iniţiale în limba rusă

Pret: 65lei

Cod produs: 0543

65.00lei220.00lei

-19%

BIJUTERII DE AUTOR

Golește
Lucrate manual

Lucrate manual

Butoni din argint personalizaţi cu iniţiale în limba rusă

O pereche de butoni personalizaţi cu iniţiale reprezintă un cadou perfect pentru orice bărbat, cu orice ocazie. Uneori, însă, este nevoie de mai mult în elaborarea personalizării. Întrucât butonii de cămaşă urmau să fie făcuţi cadou unei persoane de naţionalitate rusă, noi am realizat personalizarea într-un fel aparte, folosindu-ne de alfabetul chirilic. Iată ce a ieşit: Un inedit set de butoni din argint personalizaţi cu iniţiale în limba rusă.

Personalizarea se realizează la comandă, cu iniţialele dorite. Culorile şi design-ul pot fi alese, de asemenea, în funcţie de preferinţele dumneavoastră şi de vestimentaţia domnilor! Trimiteţi-ne solicitarea dumneavoastră cu privire la iniţialele pe care le doriţi imprimate, iar noi ne vom ocupa de realizarea impecabilă a butonilor dumneavoastră personalizaţi.

Butonii vor purta marca Autorităţii Naţionale de Protecţie a Consumatorului şi marca de titlu 925. Se livrează într-o cutiuţă specială pentru butoni, inclusă  preţul articolului, şi fiecare pereche va fi însoţită de un certificat de autenticitate, care, la solicitarea dumneavoastră, poate fi personalizat. De asemenea, dacă intenţionaţi să faceţi cadou această pereche de butoni personalizaţi, trebuie doar să ne comunicaţi acest lucru, iar noi vom include in coletul dumneavoastră kit-ul nostru gratuit pentru cadouri.

Dimensiuni butoni de cămaşă din argint:

  • diametrul interior : 12 mm
  • diametrul exterior 16 mm

Gramaj aprox. 9,03 g.

Informații suplimentare

Culori

Alb, Argintiu, Negru

Recomandări speciale de depozitare şi păstrare:

Bijuteriile THEjeweller din argint 925 sunt realizate manual, din materiale de cea mai buna calitate. Cu toate acestea, în contact cu sulful din aer sau cu umezeala, metalele folosite pot trece printr-un proces natural de corodare, în urma căruia se pot înnegri. Pentru prevenirea acestui fenomen vă recomandăm ca între utilizări, să păstraţi bijuteria în pungă de plastic închisă ermetic (ziplock), astfel încât să fie ferită de expunerea îndelungată la umiditate, la razele solare şi la alţi factori exteriori care ar putea să o deterioreze. În acest fel, veţi păstra pentru mult timp strălucirea bijuteriei dumneavoastră realizată în atelierul THEjeweller. Este foarte important să depozitaţi bijuteriile pe categorii: evitaţi amestecarea bijuteriilor cu perle sau pietre (semi)preţioase cu obiecte corozive sau amestecarea argintului cu alte bijuterii placate sau din aliaj comun. Pentru curăţarea şi întreţinerea bijuteriilor THEjeweller din argint 925 vă recomandăm produsele dedicate curăţării argintului, comercializate de magazinele specializate.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adauga o recenzie “Butoni din argint personalizaţi cu iniţiale în limba rusă”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *