Butoni din argint personalizaţi cu motive populare negre
350,00 lei Select options

Butoni din argint personalizaţi cu motive populare negre

Pret: 350lei

Cod produs: 0620

350,00 lei

HYUNDAI, BIJUTERII DE AUTOR

Lucrate manual

Lucrate manual

Butoni din argint personalizaţi cu motive populare negre

Realizam butoni din argint cu motive populare pentru ca nu uităm tradiţiile autentice românești. Această pereche de butoni din argint personalizaţi este o variantă a unui model realizat anterior. Spuneţi-ne ce motiv v-ar plăcea să desenăm și vom realiza întocmai perechea dumneavoastră de butoni de cămașă.

Dimensiuni butoni de cămaşă:

  • diametrul interior : 12 mm
  • diametrul exterior 16 mm

Gramaj 9,03 g.

Personalizarea se realizează la comandă, cu motivul popular dorit. Culorile şi design-ul pot fi alese, de asemenea, în funcţie de preferinţele dumneavoastră!

Butonii vor purta marca Autorităţii Naţionale de Protecţie a Consumatorului şi marca de titlu 925. Se livrează într-o cutiuţă specială pentru butoni, inclusă în preţul articolului. De asemenea, dacă intenţionaţi să faceţi cadou această pereche de butoni personalizaţi din argint 925 pe negru trebuie doar să ne comunicaţi acest lucru, iar noi vom include in coletul dumneavoastră kit-ul nostru gratuit pentru cadouri.

Observatie: Butonii din imagine sunt realizati din argint 925, cu diametrul de 16,5 mm. Selectati optiunea dumneavoastra privind materialul din care doriti sa va realizam butonii de camasa in sectiunea Material: metal comun placat cu rodiu, argint 925, argint 925 placat cu aur galben sau aur roz. Noi va vom realiza butonii conform optiunii dumneavoastra.

Informații suplimentare

Culori

Alb, Argintiu, Negru

Recomandări speciale de depozitare şi păstrare:

Bijuteriile THEjeweller din argint 925 sunt realizate manual, din materiale de cea mai buna calitate. Cu toate acestea, în contact cu sulful din aer sau cu umezeala, metalele folosite pot trece printr-un proces natural de corodare, în urma căruia se pot înnegri. Pentru prevenirea acestui fenomen vă recomandăm ca între utilizări, să păstraţi bijuteria în pungă de plastic închisă ermetic (ziplock), astfel încât să fie ferită de expunerea îndelungată la umiditate, la razele solare şi la alţi factori exteriori care ar putea să o deterioreze. În acest fel, veţi păstra pentru mult timp strălucirea bijuteriei dumneavoastră realizată în atelierul THEjeweller. Este foarte important să depozitaţi bijuteriile pe categorii: evitaţi amestecarea bijuteriilor cu perle sau pietre (semi)preţioase cu obiecte corozive sau amestecarea argintului cu alte bijuterii placate sau din aliaj comun. Pentru curăţarea şi întreţinerea bijuteriilor THEjeweller din argint 925 vă recomandăm produsele dedicate curăţării argintului, comercializate de magazinele specializate.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adauga o recenzie “Butoni din argint personalizaţi cu motive populare negre”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *