Butoni din argint personalizaţi cu poză
65.00lei220.00lei Select options
Reduceri!

Butoni din argint personalizaţi cu poză

Pret: 65lei

Cod produs: 0628

65.00lei220.00lei

-19%

HYUNDAI, BIJUTERII DE AUTOR

Golește
Lucrate manual

Lucrate manual

Descriere

Butoni din argint personalizaţi cu poză

Dorim mereu să păstrăm poza persoanelor dragi aproape de noi. O pereche de butoni din argint personalizaţi cu poză reprezintă ”rama” ideală pentru a le simţi prezenţa aproape.

Personalizarea se realizează la comandă, cu poza dorită. Trimiteţi-ne poza pe care o doriţi imprimată la o rezoluţie foarte buna, iar noi ne vom ocupa de realizarea impecabilă a butonilor dumneavoastră personalizaţi. Rezultatul depinde într-o mare măsură de calitatea pozelor pe care ni le puneţi la dispoziţie.

Butonii de cămașă vor purta marca Autorităţii Naţionale de Protecţie a Consumatorului şi marca de titlu 925. Se livrează într-o cutiuţă specială pentru butoni, inclusă în preţul articolului, şi fiecare pereche va fi însoţită de un certificat de autenticitate, care, la solicitarea dumneavoastră, poate fi personalizat.

Dacă intenţionaţi să faceţi cadou o pereche de butoni de cămașă, ambalarea specială pentru cadou va fi gratuită!

Dimensiuni butoni de cămaşă:

  • diametrul interior : 12 mm
  • diametrul exterior 16,5 mm

Gramaj aprox. 9,03 g.

 

 

Informații suplimentare

Culori

Alb, Argintiu, Rosu

Recomandări speciale de depozitare şi păstrare:

Bijuteriile THEjeweller din argint 925 sunt realizate manual, din materiale de cea mai buna calitate. Cu toate acestea, în contact cu sulful din aer sau cu umezeala, metalele folosite pot trece printr-un proces natural de corodare, în urma căruia se pot înnegri. Pentru prevenirea acestui fenomen vă recomandăm ca între utilizări, să păstraţi bijuteria în pungă de plastic închisă ermetic (ziplock), astfel încât să fie ferită de expunerea îndelungată la umiditate, la razele solare şi la alţi factori exteriori care ar putea să o deterioreze. În acest fel, veţi păstra pentru mult timp strălucirea bijuteriei dumneavoastră realizată în atelierul THEjeweller. Este foarte important să depozitaţi bijuteriile pe categorii: evitaţi amestecarea bijuteriilor cu perle sau pietre (semi)preţioase cu obiecte corozive sau amestecarea argintului cu alte bijuterii placate sau din aliaj comun. Pentru curăţarea şi întreţinerea bijuteriilor THEjeweller din argint 925 vă recomandăm produsele dedicate curăţării argintului, comercializate de magazinele specializate.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adauga o recenzie “Butoni din argint personalizaţi cu poză”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *