Butoni din argint si aur MASONIC ACACIA
Butoni din argint si aur MASONIC ACACIA
890,00 lei1.150,00 lei Select options

Butoni din argint si aur MASONIC ACACIA

Pret: 890lei

Cod produs: 0678

890,00 lei1.150,00 lei

Butoni din argint si aur MASONIC ACACIA

Lucrate manual

Lucrate manual

Butoni din argint si aur MASONIC ACACIA

Aceşti butoni din argint si aur MASONIC ACACIA realizaţi manual, reprezintă acesorii masculine tematice cu simbol masonic. Se spune ca simbolul frunzei de salcam (acacia) este cel mai important dintre simbolurile vegetale ale masoneriei. El a fost traforat manual în aur 585 și sudat pe suprafaţa butonilor din argint. Finisajul suprafeţei butonilor este satinat brut, contrastând puternic cu muchiile, colţurile și simbolul acacia lucios din aur. Butonii sunt masivi (nu sunt goi pe dinăuntru). Se închid cu mecanism batant şi au fost realizaţi manual în atelierul nostru.

Accesoriile sunt disponibile la comandă. Fiind accesorii lucrate manual, pot să difere într-o mică măsură fata de modelul din imagine. Pentru modele cu o alta simbolistica masonica, vă rugăm să ne contactaţi pentru a stabili toate detaliile de execuţie ale accesoriilor dumneavoastră. Termenul de execuţie se va comunica în funcţie de momentul comenzii.

Butonii vor purta marca Autorităţii Naţionale de Protecţie a Consumatorului, marca de titlu 925 (marca metalului preţios predominant) si marca de responsabilitate a atelierului nostru, conform legislaţiei în vigoare și vor fi însoţiţi de certificat de autenticitate. Se livrează în cutiuţă specială pentru butoni, ambalaj care va fi inclus în preţul articolului.

Această pereche de butoni este o creaţie THEjeweller şi este manufacturată în România, din argint și aur de cea mai bună calitate.

Dimensiuni butoni de cămaşă:

  • 17 x 11 mm

Gramaj total: aprox. 11,45 g, din care aprox. 0,62 g aur 585 (14K)

Informații suplimentare

Recomandări speciale de depozitare, păstrare şi întreţinere:

Bijuteriile THEjeweller din argint 925 sunt realizate manual, din argint de cea mai buna calitate. Cu toate acestea, în contact cu sulful din aer sau cu umezeala, argintul trece printr-un proces natural de corodare, în urma căruia se înnegreşte. Pentru prevenirea acestui fenomen vă recomandăm ca între utilizări, să păstraţi bijuteria în pungă de plastic închisă ermetic (ziplock), astfel încât să fie ferită de expunerea îndelungată la umiditate, la razele solare şi la alţi factori exteriori care ar putea să o deterioreze. În acest fel, veţi păstra pentru mult timp strălucirea bijuteriei dumneavoastră din argint 925. Este foarte important să depozitaţi bijuteriile pe categorii (evitaţi amestecarea bijuteriilor cu perle sau pietre (semi)preţioase cu obiecte corozive sau amestecarea argintului cu alte bijuterii placate sau din aliaj comun). Pentru curăţarea şi întreţinerea bijuteriilor THEjeweller din argint 925 vă recomandăm produsele dedicate curăţării argintului, comercializate de magazinele specializate.

Material

Argint 925, Aur 14k, Argint 925, Aur 18k

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adauga o recenzie “Butoni din argint si aur MASONIC ACACIA”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *