Butoni roşii din argint personalizaţi cu iniţiala numelui
270,00 lei300,00 lei Select options

Butoni roşii din argint personalizaţi cu iniţiala numelui

Pret: 270lei

Cod produs: 0566

270,00 lei300,00 lei

BIJUTERII DE AUTOR

Lucrate manual

Lucrate manual

Butoni roşii din argint personalizaţi cu iniţiala numelui

O pereche de butoni roşii din argint personalizaţi cu iniţiala numelui poate reprezenta un cadou potrivit, mai ales atunci când îi putem asorta la cravată  papion sau lavalieră. Această pereche de butoni din argint a fost realizată pe fond color roşu, cu iniţiala numelui dorită.

Personalizarea se realizează la comandă, iar culorile şi design-ul pot fi alese în funcţie de preferinţele dumneavoastră şi de vestimentaţia domnilor! Trimiteţi-ne iniţialele pe care le doriţi imprimate şi, eventual, o poză a cravatei / papionului / lavalierei, iar noi ne vom ocupa de realizarea impecabilă a butonilor dumneavoastră personalizaţi. Contactaţi-ne şi vom răspunde prompt cerinţelor dumneavoastră.

Butonii vor purta marca Autorităţii Naţionale de Protecţie a Consumatorului şi marca de titlu 925. Se livrează într-o cutiuţă specială pentru butoni, inclusă în preţul articolului. Fiecare pereche va fi însoţită de un certificat de autenticitate, care, la solicitarea dumneavoastră, poate fi personalizat.

De asemenea, dacă intenţionaţi să faceţi cadou această pereche de butoni personalizaţi, trebuie doar să ne comunicaţi acest lucru, iar noi vom include in coletul dumneavoastră kit-ul nostru gratuit pentru cadouri.

Dimensiuni butoni roşii din argint personalizaţi cu iniţiala numelui:

Argint 925 (toate variantele, cu sau fara placare):

  • Diametrul exterior: 16,5 mm
  • Diametrul interior (suprafaţa personalizată): 12 mm

Metal comun placat cu rodiu:

  • Diametrul exterior: 18 mm
  • Diametrul interior (suprafaţa personalizată): 16 mm

Gramaj aprox. 9,03 g.

Observatie: Butonii din imagine sunt realizati din argint 925, cu diametrul de 16,5 mm. Selectati optiunea dumneavoastra privind materialul din care doriti sa va realizam butonii de camasa in sectiunea Material: metal comun placat cu rodiu, argint 925, argint 925 placat cu aur galben sau aur roz. Noi va vom realiza butonii conform optiunii dumneavoastra.

Informații suplimentare

Culori

Alb, Argintiu, Rosu

Recomandări speciale de depozitare şi păstrare:

Bijuteriile THEjeweller din argint 925 sunt realizate manual, din materiale de cea mai buna calitate. Cu toate acestea, în contact cu sulful din aer sau cu umezeala, metalele folosite pot trece printr-un proces natural de corodare, în urma căruia se pot înnegri. Pentru prevenirea acestui fenomen vă recomandăm ca între utilizări, să păstraţi bijuteria în pungă de plastic închisă ermetic (ziplock), astfel încât să fie ferită de expunerea îndelungată la umiditate, la razele solare şi la alţi factori exteriori care ar putea să o deterioreze. În acest fel, veţi păstra pentru mult timp strălucirea bijuteriei dumneavoastră realizată în atelierul THEjeweller. Este foarte important să depozitaţi bijuteriile pe categorii: evitaţi amestecarea bijuteriilor cu perle sau pietre (semi)preţioase cu obiecte corozive sau amestecarea argintului cu alte bijuterii placate sau din aliaj comun. Pentru curăţarea şi întreţinerea bijuteriilor THEjeweller din argint 925 vă recomandăm produsele dedicate curăţării argintului, comercializate de magazinele specializate.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adauga o recenzie “Butoni roşii din argint personalizaţi cu iniţiala numelui”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *