Butoni vanator CAP DE CERB din argint 925
Butoni vanator CAP DE CERB din argint 925
750,00 lei1.750,00 lei Select options

Butoni vanator CAP DE CERB din argint 925

Pret: 750lei

Cod produs: 0684

750,00 lei1.750,00 lei

Butoni vanator CAP DE CERB din argint 925

Lucrate manual

Lucrate manual

Butoni vanator CAP DE CERB din argint 925

Aceşti butoni butoni vanator CAP DE CERB din argint 925 sunt realizaţi manual si reprezintă acesorii masculine preţioase, cu adevărat unice. Simbolul capului de cerb a fost stilizat si traforate manual în argint 925, apoi a fost sudat pe suprafata decorativa a butonilor.  Muchiile butonilor de camasa au fost evidenţiate de un luciu puternic, contrastând cu finisajul antichizat al fundalului. Butonii sunt masivi (nu sunt goi pe dinăuntru). Mecanismul acestor butoni de cămașă este batant, pentru o mai usoara manipulare a bijuteriilor in momentul accesorizarii camasii.

Aceşti butoni butoni vanator CAP DE CERB din argint 925 pot reprezenta un cadou inedit pentru un domn pasionat de vanatoare. Capul de cerb poate fi realizat din aur 14k sau aur 18k daca se doreste acest lucru pentru o mai buna evidentiere a simbolului vanatoresc sau pot fi realizati integral din argint 925, asa cum sunt prezentati in imagini. Pentru imaginile publicate pentru acest produs s-a folosit argint 925. Fiind accesorii lucrate manual, pot să difere într-o mică măsură de modelul din imagine.

Accesoriile sunt disponibile la comandă și le putem realiza cu diverse simboluri potrivite pentru dumneavoastră sau pentru persoana căreia doriţi să îi faceţi un cadou inedit pretios. Desenand simboluri stilizate, butonii dumneavoastra vor fi cu adevarat unici. Daca aveti o anumita grafica, ne puteti contacta pentru o discutie in care sa stabilim toate detaliile de execuţie ale accesoriilor dumneavoastră.  Termenul de execuţie se va comunica în funcţie de momentul comenzii. 

Butonii vor purta marca Autorităţii Naţionale de Protecţie a Consumatorului şi marca de titlu 925  și vor fi însoţiţi de certificat de autenticitate. Se livrează în cutiuţă specială pentru butoni, ambalaj care va fi inclus în preţul articolului.

Această pereche de butoni este o creaţie THEjeweller şi este manufacturată în atelierul nostru, din aliaje de cea mai bună calitate.

Dimensiuni butoni butoni vanator CAP DE CERB din argint 925:

  • 17 x 17 mm x 2,1 mm grosime

Gramaj total: aprox. 12,8 g

Informații suplimentare

Culori

Argintiu, Auriu

Recomandări speciale de depozitare, păstrare şi întreţinere:

Bijuteriile THEjeweller din argint 925 sunt realizate manual, din argint de cea mai buna calitate. Cu toate acestea, în contact cu sulful din aer sau cu umezeala, argintul trece printr-un proces natural de corodare, în urma căruia se înnegreşte. Pentru prevenirea acestui fenomen vă recomandăm ca între utilizări, să păstraţi bijuteria în pungă de plastic închisă ermetic (ziplock), astfel încât să fie ferită de expunerea îndelungată la umiditate, la razele solare şi la alţi factori exteriori care ar putea să o deterioreze. În acest fel, veţi păstra pentru mult timp strălucirea bijuteriei dumneavoastră din argint 925. Este foarte important să depozitaţi bijuteriile pe categorii (evitaţi amestecarea bijuteriilor cu perle sau pietre (semi)preţioase cu obiecte corozive sau amestecarea argintului cu alte bijuterii placate sau din aliaj comun). Pentru curăţarea şi întreţinerea bijuteriilor THEjeweller din argint 925 vă recomandăm produsele dedicate curăţării argintului, comercializate de magazinele specializate.

Material

Argint 925, Aur 14k, Argint 925, Aur 18k, Argint 925

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adauga o recenzie “Butoni vanator CAP DE CERB din argint 925”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *